Telefon
WhatsApp
BELEDİYE BAŞKANI TETİK, ÇOCUKLARI MAKAMINDA KABUL ETTİ.
ErsalYonetim22

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın, 

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Mustafa Kemal Atatürk’ün 1933 yılında başlattığı, 23 Nisan’da çocukları makamına kabul edip onlarla sohbet etme âdetini sürdürdü. CHP’li Başkan Dr. Ertuğrul Tetik, 23 Nisan Bayram nedeniyle iki ortaokul öğrencisine 1 günlüğüne belediye başkanlığını devretti. Nazilli Turan Ortaokulu öğrencileri Elif Araz ve Çınar Alp Tekin, Nazilli ilçesinde yapılması gerekenleri daire Müdürlerini telefon ile tek tek arayarak ve talimatlar vererek yapılmasını istediler.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’de, “Şu anda sizler Belediye Başkanı olarak bu Başkanlık koltuğunda ve makamında oturmaktasınız. Başkanlar olarak sizlerin istekleriniz ve talimatlarınız bizlere bir emir niteliğindedir. Tüm istekleriniz ve talimatlarınız, Belediyemiz daire Müdürlerimizle ve ekiplerimiz ile yerine getirilecektir. İnşallah Elif Araz ve Çınar Alp Tekin ilerleyen yıllarda bu makamlarda sizler oturursunuz. Benim en isteğim de o. Bu durum yani başkanlığınız bir gün ile sınırlı kalmasın inşallah. İlerde böyle ufku açık ve Nazilli için çalışılması gerektiğini bilen sizin gibi insanların burada bu koltukta oturmalarını isterim. İnşallah ta öğle olur. Sizin gibiler geldikten sonra, Nazilli’miz daha da büyür ve gelişir. Türkiye’mizde hiçbir zaman geriye gitmeyecektir. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Nazilli Belediye Başkanlık Makamına oturan Turan Ortaokulu 5 Sınıf öğrencisi Elif Araz, “Ben öncelikle çevremizin etrafımı4zın yeşillendirilmesini istiyorum. Oyun parklarının artırılmasını ve temiz tutulmasını istiyorum. Gözlem evlerinin olmasını istiyorum. Çünkü Nazilli Deprem bölgesinde yer alıyor o yüzden Nazilli’deki tüm yapıların dayanıklı olmalarını istiyorum. Okulların temiz tutulmalarını istiyorum” dedi.

Aynı okulun öğrencilerinden olan ve Başkanlık koltuğuna oturan Çınar Alp Tekin’de, “İlçemizin her mahallesinde çocuk parklarının olmasını istiyorum. Çocuklarımızın oyun alanlarının olmasının şart olduğunu düşünüyorum. Çünkü çocuklar için uzak parklara gitmeleri trafik açısından tehlikeli oluyor. Onun içinde her mahallede park olmasını o yüzden istiyorum. İlçemizde ve mahallelerimizde deprem nedeni ile toplanma alanlarının oluşturulmasını istiyorum” dedi.

Daha sonra Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik 1 günlüğüne Nazilli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Turan Ortaokulu 5 sınıf öğrencileri olan Elif Araz ve Çınar Alp Tekin’e çeşitli hediyere verdi.

ErsalYonetim333

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

ErsalYonetim22

Reklam

ErsalYonetim22

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Ersal150x150
Ersal150x150

E-Bülten Aboneliği