Telefon
WhatsApp
DİDİM KIYILARI TURİZM SEZONUNA HAZIRLANIYOR
ErsalYonetim22

Bahattin ALBAYRAK / DİDİM /Aydın, 

AYDIN’ın önemli turizm merkezlerinden olan Didim ilçesin’de kıyı temizliği gerçekleştirildi. Didim Belediyesi ekipleri ve Didim Plogging Grubu üyeleri ile birlikte kıyı temizliği çalışması yapıldı.

 


Ülkemizin ve Aydın ilinin önemli turizm merkezleri arasında yer alan ve ülkemizin Ege bölgesinin en uzun bir sahil şeridine sahip olan Didim ilçesinde, yaz sezonunun başlaması nedeni ile Didim ilçesine gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin misafirlerin konukların insanların ve deniz canlılarının sağlığını korumak ve farkındalık oluşturmak için kıyı temizliği çalışması gerçekleştirildi.
Turizm merkezlerinden olan Didim ilçesinde yaz sezonu öncesinde çevre ve sahil temizliğine dikkat çekmek isteyen gönüllü yabancı vatandaşlardan oluşan Plogging grubu ve Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Manastır Koyu’nda yapılan kıyı temizliği çalışmasına Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Belediye Başkan Yardımcısı Aydan Aşık Turgut ve Belediye Meclis Üyeleri de katılım sağladılar.


Farkındalık çalışmasında, sahilde toplanan çöpler, geri dönüşüm malzemeleri ve izmarit atıkları belediye personelleri ve gönüllüler tarafından toplanarak ortadan kaldırıldı.


Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediyesinin bayan Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Tüm dünyanın parmakla gösterdiği Didim ilçemizde bulunan ve çok önemli bir o kadarda güzellikte olan koylarından biri olan Manastır Koyu’nda, Belediyemiz bünyemizdeki Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli olan çalışma arkadaşlarımla ve yine Didim ilçemizin Plogging Grubu üyeleriyle birlikte kıyı temizleme çalışmasında bulunduk. Biz bu konuda bir farkındalık oluşturmak için bunu yaptık. Çünkü artık ilçemizde turizm sezonu başladı. Bu duyarlılığın ve farkındalığın artması ve gelişmesinin hepimizin sorumluluğu olduğunu unutmayalım. El ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi tertemiz yapmalıyız” dedi.

ErsalYonetim333

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

ErsalYonetim22

Reklam

ErsalYonetim22

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Ersal150x150
Ersal150x150

E-Bülten Aboneliği