Telefon
WhatsApp
Eğlence Sektörünün Kraliçesi ve Müzik Büyücüsü Taksim'i Sallıyor!
ErsalYonetim22

 

NAZLI GAZETESİ - İSTANBUL,

 

Taksim'in Müzik Rüzgarı:  

Yeni  Meyhane,  Demet

Coşkun ve DJ Duhan Gürel

 

 

Demet ve Duhan: Taksim'de Eğlenceye Yepyeni Bir Soluk!

 

  Taksim'in kalbinde yepyeni bir müzik deneyimi sizleri bekliyor! İşletmeci Demet Coşkun ve DJ Duhan Gürel, Taksim'deki mekanlarını adeta bir müzik cennetine çeviriyor. Her Cuma ve Cumartesi akşamı, misafirleri unutulmaz bir eğlence serüvenine davet ediyorlar.

  Demet Coşkun, eğlence sektörünün tartışılmaz kraliçesi olarak adını duyurdu. İşini severek yapan bir işletmeci olarak, misafirlerine sıcak bir karşılama ve ilgiyle dolu bir atmosfer sunuyor. Müziğe olan tutkusu ve eğlence anlayışıyla mekanınızı adeta bir müzik odyasına dönüştürüyor.

  DJ Duhan Gürel ise, müziğin nabzını tutan elleriyle herkesi dans ettiriyor. Taksim'in enerjisiyle buluşan DJ Duhan, mekanın içindeki coşkuyu zirveye taşıyor. Her hafta, seçkin müzikleriyle misafirleri büyüleyen DJ Duhan, Cuma ve Cumartesi akşamları haftanın stresini atmanızı sağlıyor.

  Eğlence dünyasının yıldızları Demet Coşkun ve DJ Duhan Gürel ile birlikte, Taksim'deki mekanları müzikollerin kıskanacağı kadar ilginç bir deneyime dönüştürün! Unutulmaz anlar yaşamak, dans etmek ve güzel bir zaman geçirmek için hala bir şansınız var. Taksim'in müzik rüzgarına kapılın ve eğlencenin dibine vurun!

GÜVEN ALBAYRAK

guvenalbayrak@yaani.com

ErsalYonetim333

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

ErsalYonetim22

Reklam

ErsalYonetim22

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Ersal150x150
Ersal150x150

E-Bülten Aboneliği