Telefon
WhatsApp
Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ‘Bahar Konseri’ ile dinleyenlerini büyüledi.
ErsalYonetim22

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın, 

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ‘Bahar Konseri’ adlı konseri ile dinleyenlerini büyüledi. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda düzenlenen, Türk Sanat Müziği korosu Bahar Konserini dinleyen Nazilli’li sanatseverler zaman zaman koroya eşlik etti. Salonu dolduran yüzlerce kişinin zlediği Konserde, Koronun sunucusu Yücel Bildiren ve Şef Murat Sezar, sergiledikleri muhteşem performansları ile bir kez daha gönülleri fethettiler.


Belediye Tiyatro Salonunda iki bölüm halinde verilen ve yaklaşık 2 saat süren konserde Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerinden derlenmiş 31 eser koro ve solo olarak seslendirildi. Şef murat Sezer hareketleri ve sempatikliği ile herkesi duygulandırırken, izleyici kendisini ve koroyu ayakta alkışladı.

Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, konserin sonunda yaptığı konuşmada, Koronun Şefi sunucusu koristlere ve saz heyetine performanslarından dolayı teşekkür ederek Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu ile büyük gurur duyduğunu belirtti. Başkan Ertuğrul Tetik yaptığı konuşmasında, “Bakınız sanat bu işte. Bir kentte eğer sanat varsa ve gördüğünüz gibi bu kadar çok fazla sanatsever varsa, o kentin geriye gitmesi mümkün değildir. Hep ileriye gider. Kaç yaşıma geldim hala gittiğim her yerde çok şeyler öğreniyorum. Bir defa şunu öğrendim. Burayı görünce önce sanatçılarımızın önlerinde saygı ile eğiliyorum. İkinci olarak sizlerinde önünüzde saygı ile eğiliyorum. Neden çünkü ? şunu hissettim. Bir Belediye Başkanı olarak daha çok destek olmalıyız bu koroyu daha çok geliştirmeliyiz. Çünkü sanat bir memleketin gerçekten can damarlarından biridir. Bugün hepimiz zaman zaman gözyaşımızı sildik. Zaman zaman güldük. Zaman zaman hüzünlendik. Zaman zaman bulutların üzerinde uçtuk. İşte bunu sağlayan tek şey de sanat. İkinci bir şey daha öğrendim. Hep sürekli olarak söyledim. Gördüm ki kadınlar çoğunlukta işte kadınların çoğunlukta olduğu yerde bu. Kadınlarımıza dedim ki, o kadınlarımız işte o Belediyeyi yönetecekler. Benim ile o kadınlar o Belediyeyi yönetecekler. Bundan sonra da hep böyle olacak. Çok teşekkür ediyorum. Koromuzda görev alan tüm arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.
Son bir şey daha söylemek istiyorum. Ben çok küçüklüğümden beri hayran olduğum ve son zamanlarda sesine çok hayran olduğum ve daha başlamadan bu konserin nasıl gideceğini tespit edebildiğimiz bizleri başka bir yerlere götüren o muhteşem konuşması içinde sunucumuz Yücel Bildiren’e çok teşekkür ediyorum” dedi.


Başkan Dr. Ertuğrul Tetik koro şefi Murat Sezar, sunucu Yücel Bildiren’e buket verirken ve tüm koroda görev alan saz heyetine ve koristlere de çiçek taktiminde bulundu.

ErsalYonetim333

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

ErsalYonetim22

Reklam

ErsalYonetim22

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Ersal150x150
Ersal150x150

E-Bülten Aboneliği