Telefon
WhatsApp
NAZİLLİ'DE JANDARMA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI DÜZENLEDİ.
ErsalYonetim22

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın, 

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde Jandarma ekiplerince Uyuşturucu Operasyonu düzenlendi. 1 kişi yakalandı gözaltına alındı. Sorgulama sonrasında sevk edildiği Nazilli Adliyesinde çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak Ceza Evine gönderildi. Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 1 kişi tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk evine teslim edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM ekipleri il genelinde ve tüm ilçelerinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar.

Edinilen bilgiye göre, Aldıkları İstihbarat bilgileri sonrasında Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı KOM ekipleri uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik olarak düzenledikleri operasyon sonrasında İ.E. isimli şüpheli şahsın ikametinde yapmış oldukları geniş çaplı aramalar sonrasında, 1 adet av tüfeği ve 1 adet el yapımı tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen bir miktar para ele geçirildi.

İ.E. isimli şüpheli şahıs jandarmadaki işlemlerinin ardından sorgulama işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği Nazilli Adliyesinde çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk Evine teslim edildi.

ErsalYonetim333

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

ErsalYonetim22

Reklam

ErsalYonetim22

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Ersal150x150
Ersal150x150

E-Bülten Aboneliği