Telefon
WhatsApp
NAZİLLİ'DE ÜMİT BESEN VE PAMELA RÜZGARI ESTİ.
ErsalYonetim22

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ / (Aydın)

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde Ümit Besen ve Pamela rüzgarı esti. Nazilli ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Ümit Besen ve Pamela Nazilli’lilere muhteşem bir gece yaşattı.

Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen maden faciası sonrası iptal edilen etkinlikler kaldığı yerden devam ediyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 14 Şubat Sevgililer Günü için düzenlenmesi planlanan Pamela ve Ümit Besen konseri meydana gelen maden faciası sonrasında ertelenmesinin ardından bu akşam gerçekleşti. Ümit Besen ve Pamela ikilisi en sevilen şarkılarını Nazilli İstasyon Meydanında söylediler.
Nazillililer, Pamela ve Ümit Besen'in şarkılarıyla romantik bir gece yaşama imkanı bularak zaman zamanda sanatçıların söyledikleri şarkılara eşlik ettiler.

Nazilli İstasyon Meydanında düzenlenen etkinlikte CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik de Nazilli’lilere seslenme imkanı buldu. İzmir Marşı eşliğinde sahneye çıkan CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr. Ertuğrul Tetik, gençlere yönelik çok önemli projeleri olduğunu söyledi.

-CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr. Ertuğrul Tetik, ‘Biz beraber güçlüyüz’

Konser alanın da konser öncesinde toplanan kalabalığa seslenen CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr. Ertuğrul Tetik, “Ben Türkiye’nin gönlü en genç belediye başkanı olacağım. Sizler böyle coşkulu olduktan sonra Nazilli’de yapamayacak hiçbir şey yok. Sizlere çok istediği halde aramızda bulunamayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun da selamlarını getirdim.
Gençler, benim sizler için çok güzel projelerim var, birlikte çok güzel işler yapacağız. Ben Türkiye’de gönlü en genç başkan olacağım. Birlikte olursak hiçbir şey bize engel olamaz. Mustafa Kemal Atatürk ülkeyi siz gençlere emanet etmişti ben de Nazilli’mizi sizlere emanet ediyorum. Bizler beraberce güçlüyüz” dedi.
CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Dr. Ertuğrul Tetik konuşmasının ardından sanatçılar Pamela ve Ümit Besen’e çiçek takdim ederek sahneden ayrıldı. Konser alanını dolduran Nazilli’li vatandaşlar da, Ümit Besen’in ve Pamela’nın birbirinden güzel aşk şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadılar.

ErsalYonetim333

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

ErsalYonetim22

Reklam

ErsalYonetim22

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Ersal150x150
Ersal150x150

E-Bülten Aboneliği