Telefon
WhatsApp
NAZİLLİ MESEM'DE GELECEĞİN DİPLOMALI USTALARI YETİŞİYOR.
ErsalYonetim22

NAZLI GAZETESİ - NAZİLLİ, 

Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Alperen Kılıç okuldaki Metal Teknolojileri Alanında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Metal işleri atölyesinde incelemeler yapan ve öğrencilerin okul için yaptığı çalışmaları değerlendiren Müdür Alperen Kılıç şunları söyledi:

 

"12. Sınıf Metal Teknolojileri Alanında eğitim gören öğrencilerimiz tarafından okulumuzun mutfak tüpü odası yapılmış olup hizmete girmiştir. Tamamen kendi malzeme ve imkanlarımızla yapılan tüp odası okulun dış tarafına yapılmış olup yaklaşık 3 metrekareden oluşmaktadır. Böylece yenilenen mutfağımıza gaz ihtiyacını dışarıdaki bu odada bulunan tüplerden karşılayacağız. Alan Şefimiz Hüseyin Cahit Taştan ve Alan Öğretmenimiz Bilal KÖSEM gözetiminde kısa sürede tüp odamız hazır hale getirilmiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzda yapılması gereken tamirat ve tadilat çalışmalarını bizler kendi imkanlarımızla hallediyoruz. Böylece öğrencilerimiz hem öğreniyor hem de okulumuza katkıda bulunmuş oluyorlar. Dışarıdan bir usta çağırmaya gerek kalmaksızın öğrencilerimiz ve ustalık kalfalık sınavlarına katılan adaylarımız tarafından okulumuzun pek çok ihtiyacını bugüne kadar karşıladık. Tüm alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize minnettarız. Allah razı olsun. Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi sizlerle gurur duyuyor. Sağ olun var olun arkadaşlar."

Alan Öğretmenlerini tebrik eden Okul Müdürü Alperen Kılıç bu şekilde ülkenin geleceğine yatırım yapmaya ve üretmeye devam edeceklerini belirtti.

ErsalYonetim333

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

ErsalYonetim22

Reklam

ErsalYonetim22

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Ersal150x150
Ersal150x150

E-Bülten Aboneliği