Telefon
WhatsApp
NAZİLLİ OKULLARARASI BİLGİ VE KÜLTÜR ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR
ErsalYonetim22

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın, 

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 100 yıl kutlamaları kapsamında Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 21 projesi içinde yer alan Okullar arası Bilgi ve Kültür Şöleni yarışmaları ilçede bulunan Kapalı Spor Salonunda büyük bir katılım ile yapıldı.

 

Nazilli ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, “Nazilli’mizde projelerimizi hız kesmeden hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Her yıl gibi bu eğitim ve öğretim yılımızda da ilçemi içinde bulunan ilk ve orta okullarımız arasında bilgi yarışmalarımızı gerçekleştirdik. Bilgi yarışmalarımıza ilçemiz genelinde İlkokul Kategorisinden 23 okul, Ortaokul Kategorisinde de yine 23 okulumuz katılım sağlamışlardır. Bu yarışmanın amacı, ilçemiz resmi özel ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında bilgi paylaşımın yaygınlaştırmak, öğrencilere dayanışma kültürünü kazandırmak, öğrencilerin birlikte hareket etme, zamanı verimli kullanma ve karar verme becerilerini sınamalarına yardımcı olmaktır. Adı yarışma ama tam anlamıyla bilgi ve kültür şöleni yaşanmıştır. Bu durumda bizleri çok sevindirmiştir” dedi.


Derecelerde şu şekilde belirlenmiştir. Eşit puana sahip olan okullara da aynı dereceler verilmiştir.

 

İlkokul Kategorisi:

1.Ahmet Yesevi İlkokulu
1.İbni Sina İlkokulu
2.Fatih İlkokulu
2.Vakıfbank İlkokulu
2.Yavuz Selim İlkokulu
3.Cumhuriyet İlkokulu
3.İstiklal İlkokulu

Ortaokul Kategorisi:

1.Gerçek Zafer Ortaokulu
2.Fatih Ortaokulu
3.Asımın Nesli Ortaokulu
3.Şehit Mehmet Dinek Ortaokulu olarak belirlenmiştir. Yarışmalara katılan tüm okullara ve öğrencilere katılım belgesi protokol üyelerince verilmiştir. Dereceye giren öğrencilerin madalyaları ve Kırtasiye Hediye Çeklerinin de 23 Nisan törenlerinde verileceği belirtilmiştir.

ErsalYonetim333

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

ErsalYonetim22

Reklam

ErsalYonetim22

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Ersal150x150
Ersal150x150

E-Bülten Aboneliği