Telefon
WhatsApp
Yolun Sonu Karanlık: Ülkenin Acil Rehberliğe İhtiyacı Var
ErsalYonetim22

Yolun Sonu Karanlık:

Ülkenin Acil Rehberliğe İhtiyacı Var

Nereye gidiyoruz? Yolun sonu karanlık görünüyor. Beşikteki bebeğin biberonunu düşünemeyen bir topluluk haline geldik. Ülke çökmüş durumda, yönetenlerin ülkenin bitmek üzere olduğunu görememesi utanç verici.

 

Ülkenin güzel insanları neden bu kadar kör olmuş durumda? Herkesle konuşsam, herkes filozof gibi davranıyor. TikTok çılgınlığına kapılmış bir toplum olarak ilerliyoruz, ülkenin çöküşünü umursamaz bir halde.

Artık duvara toslama gibi bir durumumuz kalmadı, çoktan tosladık ve yerle bir olduk. Tüketen bir ülke haline geldik, nereye kadar gideceğimiz belli değil. Arapların kucağına düşmek üzereyiz, ne yazık ki.

Atı alan Üsküdar'ı çoktan geçti, artık geri dönüşü yok gibi görünüyor. Hala gülebiliyorsak, durumumuz gerçekten vahim.

Masaya konulmuş bir bardak çay gibi soğudum bu ülkeden. Siyasetimiz rezalet, yalanlarla dolu. Vatanı ve milleti sevmek yerine kavgalarla meşgulüz. Gerçekçi bir yaklaşımla ülkeyi korumalıyız, kokuşmuş siyaset ve bencillikten uzak durmalıyız.

Egolar tavan yapmış durumda, halkın seçtiği vekiller halktan uzaklaşmış durumda. Halk perişan ve yoksul, üretim, eğitim, hak ve adalet nerede?

Zihniyeti bozuk köşe dönmecelerle uğraşmak yerine, ülkenin gerçek sorunlarına odaklanmalıyız. Halkın haklı talepleri bir gün karşılığını bulacaktır.

Son söz: Ülke için acil bir rehberliğe ihtiyacımız var.

 

     Erdal Bila

     Erdal Bila

     erdalbila08@gmail.com

ErsalYonetim333

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

ErsalYonetim22

Reklam

ErsalYonetim22

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Ersal150x150
Ersal150x150

E-Bülten Aboneliği